در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام.من چهار سال پیش به مدت 18 ماه از بیمه بیکاری استفاده کردم و پس از ان به مدت 2 سال و هشت ماه مجدد مشغول به کار شدم و در حال حاضر به علت تعدیل نیرو بیکار شدم.ایا میتوانم باز هم از بیمه بیکاری استفاده کنم? ممنون
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

در صورتی که سابقه اجباری شما (واریزی توسط کارفرما که دارای 3 درصد بیکاری بوده ) بالای 121 ماه باشه بله شما می تونید باز استفاده کنید

در سابقه مورد نیاز فوق الذکر ، سوابق بیکاری قبلی ، سربازی ، اختیاری و مشاغل آزاد و... و انتقالی از سایر صندوقها ملاک عمل قرار نمی گیرد