در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده چهار سال است بیمه آزاد تامین اجتماعی هستم .

دو ماهی ۳۵۰ و خوردی بیمه میریزم و برام خیلی پولش سنگینه تاموقعش میرسه میمونم از کجا جورش کنم شوهرم یکوسیصد حقوق میگیره وتوان پرداخت این پول رو نداره دیگه نمیتونم موندم چکار کنم

 راهنماییم کنید ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر نخواهید که بیمه تامین اجتماعی تون رو ادامه بدین،میتونین با یک درخواست از ادامه آن انصراف بدین.

با اینحال سابقه تون حفظ شده و برای آینده در دسترس هست،اینکه این میزان سابقه در آینده چقدر بدردتون بخوره،فقط خدا میدونه.

در عوض بجای آن بهتون پیشنهاد میدم که برای خودتون یک بیمه نامه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد با حق بیمه ماهانه ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان ثبت نام نمایید و تفاوت بیمه را با بیمه از نزدیک مشاهده و با پوست و گوشت خود لمس نمایید