در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام

 من در اردیبهشت ۹۶ راکب موتور بودم و با موتور دیگه ای تصادف کردم که صددرصد مقصر حادثه شدم دیه من حدود صد میلیون و طرف مقابل دو میلیون و بیمه نامه من مال مرداد ۹۵ هست و دارای گواهینامه هستم و همچنان طول درمان برام زدن

ایا بعد سلامتی و مشخص کردن مقدار دیه ایا بیمه ایران پول من را پرداخت میکند یا مثل دیگر بیمه ها میزنن زیرش

امیدی به دریافت دیه دادم؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بيمه گر ملزم به جبران خسارات راننده مقصر نيز مي باشد ولي از پرداخت خسارات خود داري مي كنند ولي با طرح شكايت حقوقي البته  توسط شخص متخصص بيمه اي ميتوان خسارات رو دريافت كرد