در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

باسلام و احترام

من از سال ۹۳ مدیرعامل شرکتی هستم ک همسرم از تاریخ ثبت شرکت سال ۱۳۸۶عضو هیئت مدیره آن است در حدوده ۴ سال سابقه بیمه دارم

  1. آیا میتوانم بعد از تغییرات و برکناری از سمتم بیمه بیکاری بگیرم در ضمن قبل از من شخص دیگری کارفرما بود.
  2. در زمان اعلام بنده برای بیمه بیکاری اداره کار چه شخصی را از شرکت احضار و چه مدارک شرکت را طلب میکند
باسپاس
1 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
سلام

در صورتی که شما از اعضای هیات مدیره و یا سهامداران شرکت باشید بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیرد.