در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
من میخواهم ادامه بیمه تامین اجتماعی خود خیشفرما فرما رو انجام بدم حق بیمه رو من هر چند ماه باید پرداخت کنم ،

ایا ماهیانه باید پرداخت کنم ، یا دو سه ماه یکبار و مبلغ آن چقدر است ،

درضمن من ۶سال در سابقه بیمه در شرکت دارم و ۸یا۹ساله که بعد از اتمام کارم دیگه در شرکتی کار نکردم میخواستم بدونم میشه دنباله سابقه بیمه خودم رو ادامه بدم

لطفا راهنمایی کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
سلام

بیمه های خویش فرما بصورت قراردادی میباشد که در آن با توجه به ایتم هایی از قبیل میزان دستمزد و تعداد افراد تحت تفکل قابل محاسبه میباشد که حداقل آن از حدود 200000 تومان شروع میشود و شما میتوانین درخواست پرداخت 3 ماهه بدهید و در راستا و ادامه سابقه های قبل بیمه شما منظور میشود.