در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

حدود ۶ ماه پیش در شرکت حادثه دیدم و ۳ عضو من شکسته شد.
دوره درمان حدودا ۶ ماه تمام میشود.مسول نیروی انسانی گزارش دقیق نمیدهد که مراحل پرونده من در چه وضعیتی است.میگوید باید صبر کنید تا بیمه پارسیان نامه ای بدهد تا مدارک پزشکی را ارسال کنید.
کارشناس بیمه ۳ ماه پیش محل حادثه را بررسی کرده است.
من چکار باید بکنم؟ زمان زیادی میبرد؟
1 پاسخ
توسط (1,100 امتیاز)

با سلام
باتوجه به اظهارات حضرتعالی، احتمال خرید کلوز(پوشش) بدون رای دادگاه توسط بیمه‌گذار(کارفرما) وجود دارد.

مراحل تشکیل پرونده در شرکت مربوطه
1:اعلام خسارت ظرف۵ روز بعداز وقوع حادثه از طرف بیمه گذار(کارفرما)
2:حضور کارشناس خسارت مسیولیت شرکت مربوطه در محل حادثه، بررسی و گزارش
3:بررسی درصدهای قصور(کارفرما و زیاندیده)
4:تکمیل پرونده اعم از مستندات و گزارشات پزشکی، طول درمان و پزشک معتمد شرکت بیمه
5:پرداخت خسارت به زیاندیده