در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام چطور میشه تخفیف ماشین قدیمیم رو واسه ماشین جدیدم استفاده کنم
3 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)
باسلام

دوست عزیز اگر منظورتان انتقال تخفیف ثالث هست بله در بیمه آسیا امکان پذیر هست طبق شرایط زیر:

1-تغییر نام نداشته باشد(اسم بیمه گذارماشین قدیم وماشین جدید با اسم مالک خودروی جدید یکی باشد)

2-برای ماشین قبلی باید یک بیمه نامه کوتاه مدت صادر شودوبه خریدار اطلاع دهید که تخفیف ندارد.

3-اصل بیمه نامه با اصل قولنامه هنگام صدور بیمه برای ماشین جدید الزامیست.