در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
سلام و خسته نباشید ، بنده میخوام خانومم رو بیمه کنم ایشون در حال حاضر 32 سال سن دارن و تازه میخوان بیمه بشن ، اول اینکه من از بیمه سوال کردم گفتم 12% و 14% و 18% بیمه وجود داره ، سوال اینجاست که اگه ایشون یکی از این یه سه نوع بیمه رو انتخاب کنن امکان درخواست دفترچه هم هست؟ بعد هزینش جداگونه حساب میشه؟!
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام
شرایط و مزایا به شرح زیر می باشد:

  1. بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی 12 درصد
  2. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی 14درصد
  3. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی 18 درصد
  4. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی  18 درصد و سرانه درمان برای خدمات درمانی

هزینه دفترچه درمانی (مبلغ سرانه درمان به اعضای هریک از افراد تحت تکفل) به صورت جداگانه دریافت میشود

اطلاعات بیشتر در :