در دیه و بیمه خودرو توسط
ببخشید ظاهرا من منظورمو درست بیان نکردم مبلغ یک میلیون وچهارصد هزار تومانی که پرداخت کردم چیزی از اون به من عودت داده نشد ومن مشمول جریمه نبودم چون نامه رسمی از دادگاه دارم که ماشین در پارکینگ توقیف بوده .وایشان برای من در ظاهر جریمه را حساب ولی بیمنامه را به شماره 93/03/3074/3074/3001298صادر و بعد از سه ماه پیگیری و از نمایندگی کتمان اخرش مابقی پول که هشتصدوپنجاهً....بود طی الحاقیه تاریخ ۱۳۹۳/۰۸/۲۸ به من داد که پول را به حساب بیمه ریخته ...اگه من مشمول جریمه بودم چطور بیمه نامه مبلغش پانصد وشصد تومانه واگر نبودم چرا یک وچهارصد پول گرفته ودر اخر چرا بعد از سه ماه این اقا پوله ریخته به حساب تو این کار تخلفی هست خواهشا راهنمایی کنید اینم کد ملی من 3257050801 که اگه خواستید استعلام کنید
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز، نماینده مربوطه ابتدای امر تخلفی انجام داده و با توجه به اینکه طی الحاقیه مابقی پول به حساب بیمه واریز شده است، بنابراین در حال حاضر تخلفی صورت نگرفته است. اگر هم تخلفی بوده( در ابتدا) بین  شرکت بیمه و نماینده بوده است نه شما. عرض کردم بیمه نامه شما قابل استعلام است و مشکل قانونی ندارد.

موفق باشید