در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام خداقوت
فرق بیمه عمر و بیمه تکمیلی چیه؟ اکثر افراد میگن ما بیمه تکمیلی داریم و احتیاجی به بیمه عمر نداریم!
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در بیمه های تکمیلی،بحث درمانی و مواردی که به درمان مربوط میشه هست،مانند اعمال جراحی،زایمان و نازایی،موارد پاراکلینیکی،لیزیک چشم و استفاده از آمبولانس‌و....

در بیمه های عمر،پوشش هایی وجود داره که در بیمه های تکمیلی و یا تامین اجتماعی وجود نداره ،مانند غرامت های فوت،نقص عضو،هزینه های پزشکی بر اثر حادثه،غرامت امراض خاص،بیمه آتش سوزی منزل مسکونی،ازکارافتادگی(با سبک و سیاق متفاوت) و....