در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام
بنده ۱۰ سال سابقه بیمه اختیاری تامین اجتماعی دارم ولی میخوام بدونم بهتر نیست بنده انصراف بدم و بخشی از این پول رو بیمه عمر کنم‌ و بخشی رو برای بیمه تکمیلی بدم
چون تا بحال که بیمه درمانی تامین اجتماعی برام استفاده نداشته و بنده بدنباله این هستم که خودم رو بیمه درمانی تکمیلی کنم.
۳۰ سالم هست و خانواده ما ۳نفره هست
2 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

درود و وقت بخیر.

به اینکه ده سال پیش شما آینده نگری معقولی داشتید، بهتون تبریک میگم. و چون برای تامین احتماعی چیزی به عنوان اندوخته وجود ندارد و شما پس از انصراف مبلغی را دریافت نمیکنید بهتر است بیمه تامین اجتماعی را ادامه بدهید و مبلغی از این هزینه ای که برای آتیه خود و خانواده به آینده اختصاص داده اید را به بخش بیمه عمر خود انتقال دهید و یعنی هر دو بیمه را داشته باشید.

در مورد بیمه عمر بهترین بیمه نامه را با گرفتن مشاوره از شرکت های مختلف دریافت نمایید که بتوانید هم اکنون و آینده از خدمات هر دو بیمه استفاده نمایید. با تشکر اصغری