در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
سلام.آیا شکستگی ساق پا که با ابزار ارتوپدی(پیچ و پلاک)معالجه شده باشد در بیمه نامه حوادث گروهی گروهی نقص عضو محسوب می شود تا ما بتوانیم مبلغی را از بیمه بگیریم؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با درود
نقص عضو و از کارافتادگی عبارت است از تغییر ماهیت اعضای بدن مانند کوتاه شدن و یا قطع جزیی یا کلی بدن یا عدم توانایی انجام کار و حرکت آن عضو مانند قبل از حادثه