در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام خسته نباشيد عاجزانه خواهش ميكنم منو يه راهنمايي كنيد
من تو يه شركت كار ميكنم فرم پركرديم  براي بيمه تكميلي آسيا  يه تومن  از حساب ما كسر شده
پرسنل از شركت خواستن كه بعد ٦ماه كنسل كنند براشون بنده  تو ليست اسمم رد نكردم براي لغو عضويت بيمه تكميلي
و متاسفانه شركت براي بيمه ليست نفرات پيوست نكرده يه نامه كلي زده
بدون رضايت بنده برام كنسل كردن و تقريبا ٨ ميليون هزينه بيمارستانيم شده بعد از تاريخ لغو عضويتي كه شركت بيمه زده بايد چه كار كنم !؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

انجام بیمه تکمیلی پرسنل توسط کارفرما الزامی و جز تعهدات نمیباشد و کارفرما مکلف به این امر نیست اما در جهت رفاه پرسنل و با کسر حقوق اقدام به بیمه نمودن پرسنل بابت خدمات درمانی میتواند انجام دهد لذا حذف نمودن بیمه تکمیلی تعهدی در قبال کارمند برای کارفرما ایجانمینماید

موسسه خدمات اداری صبا