در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.من ۶سال است در اموزشگاهی به صورت ترمیک تدریس میکنم  ، گاهی در یک ترم یک ماه و نیمه دو کلاس گاهی یک کلاس داشته ام .مدیریت امثال من که تعداد کلاس پایین دارند را بیمه نکرده .باید چیکارکنم؟

من بابت هرکلاس یک ساعتونیمه ی مبلغی میگرفتم که از ۶سال پیش تاالان تغییرکرده. ا مکانش هست بتونم بیمرو احیاکنم ،واینکه هرمبلغی بخواد تعیین بشه چه از سمت من برای اون تایمی که کلاس نداشتم جهت بیمه ی اختیاری چه از سمت کارفرمابرای  بیمه ی اجباری ،براساس مبالغ تعیین شده ی امسال هست یا سال مربوطه ؟

ضمنامن مربی سامانه ی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز هستم ،چراشهرداری تحت نظر بیمه نیست ؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
باسلام لام و

درخصوص سوال اول باید اعلام نمایم اگر مستندات تدریس خود را داشته باشید میتوانید با مراجعه به اداره کار و به نسبت میزان ساعت کار خواسته خود را مطرح و به همان میزان کارکرد رای خود رای گرفته و تامین اجتماعی براساس رای اداره کار و میزان ساعت دوره بازه زمانی 6سال و تبدیل آن به روز سوابق شما را ایجاد و مبلغ بیمه را از کارفرمای موصوف اخذ خواهد نمود امانمیتوانید مابه التفاوت کسری مدت زمان را به گذشته از طریق بیمه اختیاری احیا نمایید

در خصوص سوال دوم کار شهرداری تخلف و با مراجعه به بازرسی تامین اجتماعی شعبه محل کار خود درخواست بازرسی از محل کار را اعلام وبا حضور بازرس تامین اجتماعی میتوانید سوابق ومدتی که در آنجامشغول بکار بوده اید را به بازرس اعلام نمایید و مدت مورد نظر با اعلام بدهی به شهرداری برایتان احیا وایجاد میگردد و به بعدان نیز شهرداری ملزم به پرداخت بیمه شما خواهد گردید