در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من با خودرو خود با یک موتور سیکلت تصادف کردم و مقصر شدم البته گواهی نامه و بیمه نامه هم دارم میخاستم بدون راننده موتور سیکلت بعد از اینکه دیه از بیمه گرفت میتونه طرح شکایت کنه که از کار افتاده شدم و دوباره از من خسارت بخواهد. و من باید چکار کنم که این مشکل پیش نیاد ؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
باستناد تبصره۳ ماده ۳۲ قانون بیمه شخص ثالث ۹۵ میزان قطعی خسارت در  حکم قطعی دادگاه منعکس شده و شما نسبت به مازاد اون خسارت هیچ مسئولیتی نخواهید داشت . کما اینکه اگر مصدوم مشمول از کار افتادگی میبود در نامه پزشکی قانونی لحاظ میشد .