در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام
بنده ونامزدم  برج 2 سال 1396 یعنی حدود 6ما پیش روی پل اهنگ تصادف کردیم و اون کسی که روی پل دنده عقب اومده بود وقتی که ما بهش زدیم فرار کرد خلاصه من و خانمم جراحت دیدیم

 البته خانمم سرش شکست و رفت ای سی یو  ما هرکاری کردیم طرف رو پیدا نکردیم دادسرا هم رای داده که از صندوق بگیریم پرونده الان تو سازمانه بخش کارشناس حقوقی نزدیک 2ماهه اونجاس خواستم بدونم چقد زمان میبره این هزینه دیه رو بدن از چند نفر پرسیدم گفتن خیلی زمان میبره
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

قانون بايد ١٥ روزه پرداخت شود اما در بيشتر مواقع به علت كم بود منابع يا  طولاني بودن روند برسي پرونده اين زمان بيشتر طول خواهد كشيد ولي چناچه صندوق از پرداخت خسارات در زمان قانون خود داري كرد مي توان با طرح شكايت حقوقي صندوق را ملزم به پرداخت خسارات كنيد