در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام.اگر کارمندی درحالیکه در زمان حیاتش هیچکدام از پدر ومادرش تحت تکفل وی نبوده وکارمند موصوف فوت نماید در حالیکه پدرش نیز قبل از وی فوت نموده باشد.آیاحقوق وظیفه به مادرش که در زمان حیات وی تحت تکفل کسی دیگر بوده نیز تعلق میگیرد یا خیر؟ضمنا سن مادرش بالای 55سال می باشد
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

چنانچه کارمند قبل از فوت کفالت والدین خود را به اثبات رسانده باشد، این والدین می توانند بعد از فوت نیز مستمری دریافت نمایند.اما اگر والدین قبل از تاریخ فوت کارمند مورد نظر، تحت تکفل شخص دیگری باشند، نمی توانند بعد از فوت فرزند کارمند خود متقاضی دریافت مستمری بازماندگان وی خود باشند.