در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

اگر خانمی تا 12سال آینده که 55ساله بشه

 سابقه بیمه قالیبافیش بشه 18سال حقوق کامل میگیره یا نه باید بیست سال تکمیل بشه بعد بازنشست بشه
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)

اطلاعات_كاربردى

✅شرایط بازنشستگی در سال ۱۳۹۶

1️⃣شرایط بازنشستگی / مردان

  •  با ۶۰ سال سن و ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه با حداقل حقوق پایه و بیشتر
  •  با ۵۰ سال سن و ۳۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه با حقوق کامل.
  •  با ۶۰ سال سن و زیر ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه متناسب با تعداد سالهای پرداخت حق بیمه.
  •  با ۶۰ سال سن و زیر ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه می بایست سابقه خود را با خرید حق بیمه تکمیل نماید و با ۱۰ روز حقوق بازنشست می شوند.

2️⃣شرایط بازنشستگی / زنان

  •  با ۵۵ سال سن و ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه یا حداقل حقوق پایه و بیشتر
  •  با ۴۵ سال سن و ۳۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه با حقوق کامل.
  •  با ۵۵ سال سن و زیر ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه متناسب با تعداد سالهای پرداخت حق بیمه.
  •  با ۵۵ سال سن و زیر ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه می بایست سابقه خود را با خرید حق بیمه تکمیل نماید و با ۱۰ روز حقوق بازنشست می شوند.
  •  با ۴۲ سال سن و ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه به شرط اینکه حداقل در طول ۲۰ سال، یکماه بیمه کارگاهی در سابقه وی منظور شده باشد