در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)

باسلام.در قرارداد بیمه حوادث گروهی آمده است در صورتی که حادثه مربوط به رانندگی باشد ارائه گواهی نامه رانندگی متناسب با وسیله نقلیه الزامی است.ایا همین متن باعث می شود که بتوان دیه حاصله از حادثه رانندگی را از بیمه حوادث گرفت؟

سوال دوم:در تعریف اولیه بیمه حوادث آمده است:هر شخصی حقیقی و حقوقی با خرید بیمه نامه حوادث برای مدت معین می تواند خود و یا اعضاء خانواده ، و یا کارکنان خود را در طول مدت 24 ساعت شبانه روز و در تمام نقاط دنیا در مقابل خطر فوت ، نقص عضو و یا از کارافتادگی دائم جزئی ، کلی ، پرداخت هزینه پزشکی و غرامت روزانه بر اثر حادثه تحت پوشش بیمه قرار دهد .

ما هر چی می گردیم اسمی از غرامت روزانه عمومی در قرارداد نیست.نمایندگی بیمه هم میگه پوشش غرامت روزانه عمومی برای بیمه های حوادث گروهی می باشد.پس کو؟کجاست؟

2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام
در بیمه نامه حوادث از غرامت و جبران خسارت صحبت شده و از دیات حرفی به میان نیامده است اما در تصادفات رانندگی مقصر محکوم به پرداخت دیه میباشد