در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
من برادرم  بازنشسته ارتش و لشکر ۳۰ گرگانه و آزاده  و چند سالیه که پدر و مادرم رو تحت تکفل بیمه خودش گرفته و میگه ماهیانه بابت هر کدوم ۱۵۰ هزار تومان جمعا ۳۰۰ هزار تومان از حقوقش کسر میشه و با ما حساب میکنه .خواستم ببینم بابت بیمه پدر و مادر چند درصد از حقوق کسر میشه .
با تشکر و سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

باتوجه به زمان پرسش شما که در سال۹۶ بوده است پاسخ شما را براساس سال ۹۶ عرض میکنم که خیر، مبلغ حق بیمه پدر و مادر که اصطلاحا در گروه بیمه‌های غیرقطعی یا اختیاری سرپرست قرار دارند برای هر نفر در سال ۹۶ ماهانه ۹۸۳۸۸۸ریال می‌باشد.

لازم به ذکر است نرخ حق بیمه‌ها در ابتدای هرسال، طبق تصویب و ابلاغ سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح تاحدی افزایش می‌یابد. که البته برای سال۹۷ درحال حاضر هنوز نرخ جدید ابلاغ نشده است.