در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و تشکر از سایت باارزشتون

ااینجانب ازمرداد ماه سال 61 در سازمان تعاون روستایی به عنوان فروشنده مشغول به کار شدم تا تاریخ اذر67 به صورت مستمر در ان واحد فعالیت داشتم در تاریخ مذکور به علت اختلاف کالایی معلق شدم و سازمان از من خواست که به دنبال حل مشکل بروم خلاصه مشکل مورد نظر در سال 74 حل گردید و در این مدت من بشدت به دنبال حل مشکل بودم که مشکل حل شد و من از اتهام تبرئه گردیدم در سال 74 مدیرکل استان سازمان تعاونی روستای طی نامه ای من را جهت دریافت کالاهای مورد نظر طی نامه ای به عنوان فروشنده اسبق تعاونی و به عنوان نمایند انها جهت تسویه کالای به ارگان مورد نظر معرفی کرد اما نه با من تسویه کالای کردن نه من به جرمی محکوم شدم و نه بیمه و سنوات و چیزی برای من لحاظ گشت و ببلاتکلیف پرونده من مختومه شد

 سال 89 از اداره کار علیه تعاونی شکایت کردم که اداره کار مرداد 61 تا اذر 67 را برای دریافت سابقه بیمه من مطرح و حکم قطعی توسط هیات صادر گشت در حالی که من بنابه مدارک موجود تا تاریخ 74 مشغول به حل مشکل و فعالیت جهت ان سازمان بودم البته بدون حقوق و مزایا و فقط برای حل مشکل و تبرئه خودم

سوال من این است ایا تا تاریخ سال 74 که من نامه و مدارک دارم بیمه شامل حال من میشود و یا اینکه با7 سال سابقه بیمه بدون هیچ دلیلی اخراج شدم و حتی نسبت به تسویه حساب با من به عنوان یک کارگزار و فروشنده هیچ اقدامی صورت نگرفته میتوانم از سازمان شاکی شده و درخواست بازنشستگی نمایم

ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگراداره کاربرای مدت مذکورحکم بلاتکلیفی صا درنموده باشدامکان احتساب ایام مذکوربه سوابق بیمه ای وجود داردلذاشمامیبایست دردادخواست اولیه علاوه بردریافت مطالبات تقاضای بازگشت به کاربه دلیل اخراج غیرموجه (باتوجه به حکم برائت ) میکردی وهیات نیزحکم بلاتکلیفی برای شما صادرمی نمودکه دراین صورت استحقاق سوابق بیمه وهم مطالبات حقوق ومزایا راداشتید.