در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (110 امتیاز)
اگر کسی نمایندگی بیمه عمر یک شرکت فرضا پاسارگاد را داشته باشد
آیا میتواند با همراه با داشتن نمایندگی بیمه عمر نمایندگی بیمه جنرال پارسیان یا ایران را نیزاخذ نماید؟
آیا فرد ابتدا بایستی نمایندگی بیمه عمر را انتقال دهد
 اصلا قابل انتقال هست
در حالیکه تا زمان تمدید قرارداد بیمه عمر دو سال از سه سال مانده هنوز
راهکار چیست
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر شما کد نمایندگی از هر شرکتی رو دریافت نموده باشی،دیگه نمیتونی از شرکت دیگه ای کد نمایندگی بگیری،چون کد شما در سامانه بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران ثبت خواهد شد.

اگر کد نمایندگی عمر داشته باشی،فقط و فقط و با تایید مدیریت بیمه های اشخاص،میتونی درخواست نمایندگی جنرال همون شرکت رو بدی.

در غیر اینصورت،با ابطال کد نمایندگی و واگذاری بیمه نامه تون به یکی از همکاران،میتونین درخواست نمایندگی تون رو به شرکت بیمه دیگری بدین (البته به این شرط که با اعطای نمایندگی به شما موافقت کنن).

پس بعقیده بنده قبل از اقدام به هر کاری،با مراجعه به شرکتی که میخواین ازش درخواست نمایندگی کنین،از اعطای کد توسط آن شرکت به خودتون اطمینان حاصل نموده،سپس به ابطال کدتون و آغاز عملیات دریافت کد نمایندگی جدید از شرکت مدنظرتون اقدام نمایید.