در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام. من مدرک مهندسی عمران دارم و در هیج ارگانی استخدام نشدم ولی عضو سازمان نظام مهندسی هستم.

 ایا میتونم برای گرفتن نمایندگی یک شرکت بیمه اقدام کنم؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
مهندس گرامی سلام،وقت بخیر.

دریافت نمایندگی بیمه تابع ضوابط خاصی است.

اینکه شما بتونین مجوز نمایندگی یک‌شرکت بیمه رو اخذ کنین،بستگی به چند عامل داره که اولین آن سابقه کار بیمه ای شماست.

اگه سابقه دارین که خیلی هم عالیه،در غیر اینصورت شما میتونین با شروع به کار بیمه در فروش بیمه های زندگی،این استارت مهم رو برای خودتون بزنین.

اگر  شما در فروش بیمه های زندگی تبحر لازم رو داشته باشین،قطعا میتونین مجوز تاسیس نمایندگی خودتون رو هم از بیمه پاسارگاد دریافت کنین.

در شرکت بیمه پاسارگاد،این اتفاق بارها و بارها افتاده و خیلی از همکاران فعلی جنرال ما در ایران،از همین مقطع کارشون رو شروع کردن و در حال حاضر با دریافت مجوز از مرکز بیمه پاسارگاد اقدام با تاسیس دفتر نمایندگی خودشون نمودن.

در صورت تمایل به همکاری،میتونین با بنده جهت مشاوره،تماسی داشته باشین.