در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
می خواهم نمایندگی بیمه بگیرم. خواستم بدونم نمایندگی کدوم شرکت بیمه بهتر است ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز، شما اول از همه باید توان فردی خودتون و علاقمندی فعالیت در رشته های مختلف بیمه ای رو در خودتون بسنجید. اینکه آیا به بازاریابی علاقه دارید یا خیر و اینکه آیا میتونید با رقبای بیمه ایتون رقابت سالم و سازنده ای داشته باشید؟

سپس با توجه به این موارد، تمام شرکت های بیمه رو بررسی کنید. به لحاظ توان مالی، قیمت و نرخ های رقابتی، وضعیت نمایندگان اون شرکت و  نحوه پرداخت خسارات و غیره

ترجیحا شرکتی رو هم انتخای کنید که در شهر شما شعبه پرداخت خسارت داشته باشه .

بررسی های شرکت های بیمه رو باید خودتون شخصا انجام بدید. چون هر شرکتی ممکنه در یک رشته خاص رقابت پذیر تر باشه.

موفق باشید