دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
چگونه میشود بیمه اختیاری را به بیمه کارگری تغییر کاربری داد؟پرداخت هزینه بیمه اختیاری برای ما واقعا سخته ،شنیدم بیمه ای با عنوان بیمه کارگری وجود داره که هزینه اش یک هفتم بیمه اختیاری هست،آیا   بازنشستگی بیمه کارگری ناچیز هست؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام منظور از بیمه کارگری چیست ؟

اگر منظور شما بیمه کارگران ساختمانی می باشد باید شرایط لازم مثل کارت مهارت و.. را داشته باشید

و اگر بیمه کارگری اجباری می باشد باید حتما برای شخص یا شرکتی کار نمایید تا از طریق آنان بیمه برای شما رد شود

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری