در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
راننده در سال ٨٩بر اثر بي احتياطي رانندگي تصادف ومنجر به فوت وي ميگردد وسيله نقليه  بيمه شخص ثالث به مبلغ ٦٠ ميليون تومان و ديه سرنشين به مبلغ ٢١ ميليون تومان داشته كه شركت بيمه تا كنون پرداخت نكرده در حال حاضر به استناد چه مواد قانوني يا ايين نامه هاي اجرايي يا دستورالعمل ها يا...ميتوان ديه نرخ روز يعني ٢١٠ميليون رو از شركت بيمه وصندق مطالبه نمود زيرا شركت بيمه تا سقف تعهدات بيمه سرنشين به نرخ روز يعني ٢١ميليون رو قبول داره
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
باسلام
علت این تاخیر در پرداخت چی بوده؟ اگر علت تاخیر خود شرکت بیمه گر باشد یوم الاداء است . دیدن رای دادگاه میتونه پیچ این مسئله رو باز کنه .
درپاسخ شما باید عرض کنم بله میتونید دیه رو به تاریخ ۹۶ دریافت کنید