در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام بنده٤ماهه گواهينامه موتور گرفتم و از انجايي كه رانندگي با حداكثر٢٠٠سي سي حجم موتور و بعد از گذشت ٣سال از اخذ گواهينامه و داشتن ٢٣سال تمام مجاز به رانندگي بالاي٢٠٠ سي سي ميشويم.من با ٢٤٨سي سي واژگون شدم و ترك سوارم دچار حادثه شده ايا ديه تعلق ميگيرد و براي من مشكل ساز نخواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

زیان دیده در همه حالا شامل دیه خواهد شد چه شما گواهی نامه داشته باشین چه نداشته باشین

زیان دیده باید به حق خودش برس درصورت داشتن شکایت

در صورتی که گواهی نامه شما متناسب با وسیله نقلیه شما نباشد بیمه شمارا همان بی گواهی نامه حساب خواهد کرد

که در اینصورت دیه سرنشین را پرداخت خواهد کرد  ولی بعدا از طریق مراجع قضایی از  شما ریکاوری خواهد کرد

ولی در صورتی که نیاز دارین بلاعوض بگیرین  به ایدی تلگرام بنده پی ام بدین که راهنماییتان کنم