در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

سال 66 مدت 3 ماه از فروشگاهی بیمه ام رد شده سپس ترک کارم اعلام شده منم یک ماه پس از تاریخ ترک کار تقا ضای  14 ماه سابقه داشتم  حکم اداره کار و برگ اجرائیات صادر و به شعبه  تامین اجتماعی ابلاغ  شده  متاسفانه شعبه اعلام میداره بدلیل اعلام ترک کار در کمیسیون رد شده  و دیگر هیچ جوابی به من نمی دهند  لطفا راهنمایی فرمایید باید چکارکنم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

در صورتی که سازمان تامین اجتماعی از رای صادره تمکین نمی کند باید در دیوان عدالت اداری طرح دعوا نموده و از سازمان تامین اجتماعی شکایت نمایید.