در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
اگرهمه فرزندان وهمسر متوفی وکالت به یک فرزندپسربدهند. تاکارهای دادگاه دیه روانجام بده. ایادادگاه دیه رو بحساب همان یکنفر میریزد؟اگر ان شخص بخاددیه روکامل خدش بگیرد باید چیکارکند؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
خداوند به شما عزیزان صبر عنایت فرماید
شما با در دست داشتن برگه انحصار وراثت و وکالت رسمی از طرفرتمام وراث و تفویض اختیارات به یکی از بازماندگان میتوانید چک مبلغ دیه را دریافت کنید