در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
۲۰ سال سابقه بیمه دارم و سنم ۵۸ ساله.به تازگی بیکار شدم.با توجه به اینکه دو سال دیگر میتوانم بازنشسته شوم آیا میتوانم در این دو سال بیمه بیکاری دریافت کنم؟دریافت بیمه بیکاری تاثیری در حقوق بازنشستگی بنده دارد یا خیر؟ ایا باید در این دو سال حق بیمه را هم به صورت خویش فرما ادامه دهم؟
با تشکر از لطف شما
2 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
با توجه به اینکه سن شما بالای 55 سال بوده و بیش از 10 سال سابقه بیمه دارید ، می توانید تا رسیدن به سن بازنشستگی از بیمه بیکاری استفاده کنید. میزان حقوق بازنشستگی شما بر اساس آخرین 2 سال بیمه پردازی (قبل از بیمه بیکاری) خواهد بود مشروط بر اینکه از حداقل حقوق پایین تر نباشد. ضمناً در مدت دریافت بیمه بیکاری ، نمی توانید بیمه خویش فرما پرداخت کنید.