در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
اینجانب با 52 سال سن و 24 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی در شهرداری تهران مشغول بکار هستم .در سالهای گذشته بسیاری از زنان همکار با 20 سال سابقه و بالای 42 سال سن بازنشسته شدند

ولی در حال  حاضر تامین اجتماعی شرط بازنشستگی را سن 55 سال اعلام کرده است .

تامین اجتماعی میگوید در گذشته قانون درست اجرا نشده  است.

شهرداری تهران از نهادهای عمومی است و تابع قانون کار نیست و زنان شاغل در شهرداری تهران فقط با شرط سنی بالای 55 سال میتوانند بازنشسته شوند.در حال حاضر اینجانب برای بازنشستگی زودتر از موعد چه میتوانم بگنم.
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

اگر شهرداری جزو نهادهای عمومی غیر دولتی باشد زنان با 55 سال سن و حداقل 10 سال بازنشسته میشوند و چنانچه نهاد عمومی دولتی باشد وفق ماده 103 قانون خدمات کشوری زنان با 25 سال سابقه و بدون شرط سنی می توانند درخواست بازنشستگی نمایند. به هرحال کارکنان شهرداری مانند دانشگاه آزاد و ... دارای دو لیست حق بیمه میباشند یک لیست مشمول قانون کار و یک لیست غیر مشمول شما باید بررسی نمایید که جزو کدام گروه هستید.