در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سلام.پدر من ۶۸ ساله که خرداد ۹۶ بدون هیچ سابقه در هر بیمه اجتماعی برای اولین بار بیمه روستائیان و عشایر ثبت نام کرده و حق بیمه رو پرداخته و فرم پزشک متخصص مبنی بر سلامت رو هم توسط پزشک متخصص که کارگزاری داده تکمیل و پیوست پرونده شده لذا هم اکنون بیمار شده و قادر به کار اصلا نمی باشد.دیابت نوع ۱و تاری دید و جسمی و حرکتی و...آیا به ایشان با این سابقه کم میتوان اقدام نمود برای حقوق و مستمری و..
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
با سلام تشخیص از کار افتادگی توسط کمیسیون پزشکی صورت میگیرد اما به شرط اینکه عارضه های که نوشته اید بعد از سابقه بیمه گری اتفاق افتاده باشد.