در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام حدود ۲ ماه پیش یه خودرو با من تصادف کرد و راننده مقصر اعلام شد. دوتا دنده ۶و۷ سمت چپم دچار شکستگی شد و بعد از مراجعه به پزشکی قانونی و معاینه مجدد الان منتظر جوابیه پزشکی قانونی هستیم تا بفرستن دادسرا.

میخواستم بدونم چه میزان دیه و چه مدت زمان میبره تا دیه پرداخت بشه ؟ و اگه میشه راهنمایی کنید که من تو این مرحله چه کاری باید انجام بدم. ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
آرزی بهبودی براتون دارم.
میزان دیه رو پزسکی قانونی نسبت به جراحات وارده و میزان بهبودی شما تعیین میکنه و پس از ارسال نامه تون که درصد دیه رو مشخص کرده به دادسرا ، قاضی اونو تائید میکنه و میعرسته به اجراییات وشرکت بیمه . شرکت بیمه هم موظفه بعد از ۲۰ روز دیه شما رو پرداخت کنه که معمولا به بهانه های متفاوت تا ۲ماه به تعویق میافته. البته پیگیری های شما میتونه سرعت کارتون رو بالا ببره