در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام .من تو سال ۹۶ تصادف کردم و یه دنده سمت چپ قسمت پایین دنده ها شکست و دو بخیه روی لپ چپی که ضخم عمیقی بود و فکم ضربه خورده بود و ورم کرده بود .

لبم ضخم شده بود ولی بخیه نخورد.روی گردنم ،روی پهلوی چپم و پست ساق پاهام رد کبودی بود.میخوام بدونم نرخ دیه ام چقد میشه.ممنون
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام بهتر است نظریه پزشکی قانونی ارایه گردد

اما شکستگی دنده یک درصد دیه ( دنده غیر محیط بر قلب ) و 2.5 درصد دیه ( دنده محیط بر قلب ) میباشد

جراحت منجر به بخیه اگر از نوع دامیه باشد در قسمت صورت دو درصد و در قسمت بدن یک درصد دیه است

کبودی در بدن 0.15 درصد دیه کامل مرد مسلمان