در شرکت بیمه توسط (760 امتیاز)
باسلام ازنمایندگان بیمه پارسیان اگر کسی هست یک سوال داشتم میخواستم بدونم پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه درصورت ازکارافتادگی کامل و دائم:

1.اگر بیمه شده و بیمه گذار یکی نباشند و بیمه شده هم زیره 18سال سن داشته باشد ویا شاغل نباشد.دراین حالت پوشش به چه کسی تعلق میگیرد؟مثلا پدری فرزند ویا همسر خودرابیمه کرده باشد

2.بیمه پارسیان ازکارافتادگی موقت هم دارد؟

درخصوص پوشش فوت حادثی و پوشش فوت:

1.شرایط وسقف این پوشش ها برای افراد زیره 15سال چگونه است؟

باتشکر

یزدانی کارشناس بیمه های عمر وتشکیل سرمایه
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

سلام بر شما ،

بنده نماینده بیمه پاسارگاد هستم ولی طبق شرایط عمومی پوشش های بیمه پارسیان این جواب ها را خدمتتان عرض می کنم :

جواب سوال 1 :  دوست گرامی در بیمه های عمر ملاک ما سلامت و یا حادثه برای شخص " بیمه شده " می باشد و شخص بیمه گذار صرفا مسئول پرداخت حق بیمه به بیمه گر و تحت پوشش بیمه نامه نمی باشد.

جواب سوال 2 : پوشش از کار افتادگی موقت  در هیچ شرکت بیمه ایی موجود نیست چون قانون گذار از کار افتادگی کامل و دائم و از کارافتادگی جزئی را در قانون بیمه تعریف کرده است که برای هرکدام قائده خاص خود را دارد.

نکته :  پوشش از کارافتادگی به اشخاص شاغل پرداخت می گردد و از نظر قانون شخص زیر 18 سال شاغل محسوب نمی شود تا به ایشان این پوشش تعلق گیرد.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمدحسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد- مشاور بیمه ایی شما