در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر

میخواهم خودم را بیمه زنان خانه دار کنم مبنای حقوق برای کسر بیمه چقدر میباشد و من چند درصد چه مبلغی را باید به بیمه بابت بیمه زنان خانه دار پرداخت کنم؟؟؟؟

و اینکه بیمه زنان خانه دار به همه تعلق میگیره یا شرایطی دارد؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

در حال حاضر برای ثبت نام بیمه زنان خانه دار،خانم های بین 18 تا 40 سال میتونن ثبت نام کنن.

حق بیمه ماهانه هر نفر در ماه 120 هزار تومن هست و در جریان باشین که سنوات پرداختی شما قابلیت بازخریدی ندارن( اگر که 5 سال حق بیمه واریز کنین و بعد پشیمون بشین) یعنی دیگه نمیتونین حق بیمه های واریزی تون رو پس بگیرین!!!

اگر که توانایی پرداخت همین ماهانه 120 هزار تومن رو داشته باشین من پیشنهاد بهتری براون دارم و اون ثبت نام بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد هست که هم سود داره،هم وام داره و هم غرامتهایی رو پوشش میده که هیچ بیمه دیگه ای بهتون این امکانات رو با حق بیمه های بسیار کم به شما ارایه نمیده.

شما این مبلغ رو در بیمه های زندگی پس انداز کنین بیشتر از تامین اجتماعی بهتون منفعت و پوشش میده.

با تجدید احترام