در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من و همسرم در مغازه اي كه كارفرمايش مادر شوهرم بود مشغول به كار بوديم بعد از بسته شدن مغازه اقدام به بيمه بيكاري كرديم

من با سابقه ي هشت سال و همسرم هفده سال در جلسه ي اداره كار از ما پرسيده شد طلبي داريد ما هم گفتيم طلبي نداريم حال كه جواب نامه امده با بيمه بيكاري ما موافقت نشده و نوشته طبق اظهارات ما تسويه حساب صورت گرفته و با ميل خودمون خارج شديم و تسويه حساب به منزله ي توافق خارج از هيات مي باشد پس طبق قانون بيمه بيكاري تعلق نميگيرد حال مي خواستم بپرسم در تجديد نظر چه بگوييم كه بتولنيم حق خودمون رو بگيريم چون ما با ميل خود خارج نشديم بلكه به دليل بسته شدن مغازه مجبوووووور به ترك كار شدیم

ممنون ميشم راهنماييم كنيد
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

در صورت اعلام در مراجع اداره کار مبنی بر عدم مطالبه از کارفرما رای صادره باعث برقراری بیمه بیکاری نخواهد شد چون براساس توافق قطع همکاری صورت گرفته است و این جز شرایط دریافت و یاعدم برقرای بیمه بیکاری میباشد و باید به طور صوری مدعی باقی ماندن بخشی از مطالبات خود میبودید ویا با ارایه یک نسخه قرارداد یک ساله ونامه عدم نیاز کارفرما بدون شکایت از کارفرما میتوانستید نسبت به برقراری بیمه بیکاری خود اقدامنمایید

علی ایحال اگر زمان زیادی از این امر وقطع همکاری نگذشته با بید برگ تماس درخواست مشاوره نمایید تا راه کار مناسب برای برقراری بیمه بیکاری به شما ارایه گردد