در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ضمن تشکر از حقوقدان برجسته آقای علوی.
آقای علوی یعنی ایین نامه ماده ۳ تا ده روز دیگر نهایی میشود؟ پس چرا شرکت بیمه ادعا داشت که ایین نامه ماده ۳ ابلاغ شده و شامل بیمه نامه های بعد از ۱۳۹۶/۵/۱ میشود ؟ اگر روی این ادعا پافشاری کنند من با شکایت به حقم میرسم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام
من عرض کردم تا چند روز دیگه بهشون ابلاغ میشه.
والا هر شرکتی یه چیزی میگه بهانه ای میاره . بهسون بگید همبن که میگن توی ایین نامه نوشته به حوادث ۱/۵/۹۶ به بعد تعلق میگیره رو بهتون نشون بدن.
البته شما حقتون بجای خودش محفوظه و با یه اقامه دعوا میتونید احقاق حق کنید و تمام مطالباتتون و هزینه دادرسی و تاخیر تادیه رو هم ازبیمه گرتون دریافت کنید . فقط نیاز به یه لایحه قوی و محکم دارید تا با مستندات صحیح شما رو حاکم در پرونده کنه. ضمنا از لطفی که فرمودید سپاسگزارم .من حقوقدان نیستم .فقط کارشناس حقوق هستم