در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با توجه به مصوبه ۱۳۹۶/۷/۲۳ هیعت وزیران در مورد ماده ۳ راننده مقصر اگر تاریخ تصادف و تمدید بیمه نامه در سال ۹۵ باشد دیه شامل میشود ؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

با توجه به ايين نامه مصوبه و اصلاحيه بعدي ان متاسفانه شركت هاي بيمه اي با اين استدلال كه حق بيمه نسبت. به٢٩ خرداد٩٥ تغيير كرده فقط بيمه نامه هايي رو شامل اين پوشش ميدانند كه بعد از تصويب اين ايين نامه صادر شده اند ولي از لحاظ حقوقي استناد شركت هاي بيمه اي درست نيست و با شكايت حقوقي توسط وكيل متخصص بيمه قابل پيگيري مي بلشد