در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام و تشکر، در تاریخ 5 شهریور 95 با موتور زمین خوردم که مطابق گزارش ناجا راکب را مقصر دانسته.

با توجه به اینکه از ناحیه استخوان درشت نی ساق پا پیچ و پلاک شدم و شغل بنده هم پیک موتوری بوده ایا از بیمه از کار افتادگی یا دیه تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
آرزوی سلامتی و بهبودی براتون دارم جناب علوی
گزارش افسر راهنمایی و رانندگی خیلی مهمه که  براتون چی نوشته .
ضمنا از کارافتادگی به دوصورت دایم و موقت اتفاق میافته . که هردوحالت رو باید پزشکی قانونی یا کمیسیون اداره کار تشخیص بده .
طبق بند ۱۳ ماده ۲ قانون بیمه تامین :
” از کار افتادگی کلی عبارت است؛ از کاهش قدرت کار فرد بیمه شده به نحوی که نتواند با اشتغال به کار سابق یا کار دیگری بیش از ثلث  درآمد قبلی خود را به دست آورد . ”
۲- تعریف از کار افتادگی جزیی
طبق بند ۱۴ ماده ۲ قانون :
” عبارت است؛ از کاهش قدرت کار بیمه شده به نحوی که با اشتغال بکار سابق یا کار دیگری فقط قسمتی از درآمد خود رابدست آورد