در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام خدمت شما

پدرم با احتساب 2 سال جبهه از سال 63 تا حال حاضر به صورت نامنطم دارای بیمه اجباری که شامل(15 سال کار نامتوالی معدن سخت و زیان اور+1/5سال کار عادی+2 سال خدمت جبههسخت وزیان اور)می باشد . اکنون سن پدرم 54 سال است.

لطفا جمع سابقه بیمه و حد لازم برای بازنشستگی و تاریخ حدودی  بازنشستگی رو بفرمایین.

ایا می توانیم پیگیر بازنشستگی بشویم.

لطفا جواب بدید. با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه به سن پدر شما باید مجموع مشاغل سخت و زیان آور در 1/5 ضرب و با سوابق عادی جمع و مجموع آنها 30 سال یا 10950 روز شود لذا پدر شما اکنون در صورت تایید مشاغل سخت وزیان آور 27 سال سابقه خواهد داشت لذا شرایط بازنشستگی تا سه سال آینده ندارد.