در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

سلام من ۴۹ درصد از کار افتادگی با ۲۵ سال سابقه کار دارم و ۲۵ سال هم شغل سخت که سالی سه ماه سختی کار شاملم میشه الان با این وضعیتم بخواهم بازنشست شوم

  1. به خاطر کار افتادگی مزیتی شاملم میشه
  2.  شغلم رو ادامه بدم به نفعمه یا الان بازنشست بشم .

 ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر کارافتادگی شما براساس حادثه ناشی از کار باشد بله در حقوق بازنشستگی شما تاثیر دارد اما برای اینکه ادامه بدهید یانه بهتر است با یکی از مشاوران این سایت بصورت حضوری مشاوره نمایید تا برای شما محاسبه کنند که ادامه بیمه یا بازنشستگی به نفعتان میباشد یا نه