در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام

شرکت ما از شرکتها یا افرادی دعوت میکند تا برای پرسنل ، کلاس آموزشی برگزار کنند و به این افراد و شرکتها تمامی مبلغ آموزش را بدون کسر بیمه پرداخت کرده است

الان که میخواهیم حسابرسی بیمه شویم آیا حسابرس مبلغی را برای بیمه از ما می گیرد؟ چند درصد؟ الان چکار کنیم که نتواند این مبلغ را بیمه از ما کسر کند؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
باسلام

بنظر من و طبق بخشنامه 11.3 تامین اجتماعی اگر از شرکتهای آموزشی فاکتور رسمی اخذ کرده باشید معاف از ضریب بیمه می شوید

و در مورد افراد اگر رابطه کارفرمایی نداشته باشید معافید

در مورد اول کار دستمزدی میشه و 16.67 و در مورد دوم رابطه کارگری و 30 درصد حق بیمه