در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام.خسته نباشید

من یک قرارداد پیمانکاری انجام دادم و الان میخاستم لیست رد کنم،در ارسال لیست اسم مدیرعامل و چند کارگر رو میخاستم بنویسم،ولی نمیدونم دستمزد روزانه برای مدیرعامل رو چقدر باید بزنم.ممنون میشم اگر در این رابطه راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

دستمزد روزانه برای افراد نباید کمتر از مصوبه قانون اکر باشد یعنی نباید از حداقل مزد کمتر باشد اما میتوانید بیش از آن برای افراد حقوق منطور ودر لیست بیمه ارسال نمایید قانون دستمزد حداقل ویا حداکثر برای مدیرعامل در نظرنگرفته میتوانید برای خودتان نیز حداقل دستمزد را در لیست اعلام نمایید