در بیمه حوادث توسط (100 امتیاز)

یعنی بیمه دانش آموزی تا چه مدت اعتبار دارد و پس از چه مدتی دوباره باید پول بدهیم و تحت پوشش بودن در این بیمه چه فوایدی دارد

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
هموطن گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه دانش آموزی همانطور که از نامش پیداست،مخصوص قشر دانش آموز بوده و معمولا از ابتدای مهر ماه تا پایان سال تحصیلی دارای اعتبار میباشد.

پوشش های آن شامل هزینه های پزشکی است که فکر میکنم سقف آن برای سال تحصیلی ۹۷_۹۶ به میزان ۲ میلیون تومان و غرامت فوت تا سقف دیه کامل میباشد.

بابت آن از دانش آموزان وجهی نباید دریافت گردد،و در اصل باید  مدارس پرداخت کنند ولی جدیدا از والدین دانش آموز نیز دریافت می گردد.