در بیمه حوادث توسط (110 امتیاز)
باسلام میخاستم بدونم برای استفاده از بیمه دانش اموزی حتما باید فاکتور هزینه ارائه شود و اگر درمان رایگان از طریق بیمه تامین اجتماعی صورت گیرد نمیتوان دیه از بیمه دانش اموزی گرفت؟؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در بیمه حوادث گروهی، دو پوشش اصلی وجود دارد: سرمایه فوت به علت حادثه
سرمایه نقص عضو و ازکار افتادگی به علت حادثه

بیمه حوادث می تواند شامل دو پوشش جانبی هم باشد:
هزینه پزشکی
غرامت روزانه بابت بستری

هر کدام از پوشش های بیمه حوادث سرمایه ای است یعنی تعهد بیمه گر در حد سرمایه ای است که در بیمه نامه ذکر می شود.
به عنوان مثال:
در یک بیمه نامه سرمایه فوت 20 میلیون تومانی از شرکت بیمه خریداری شده است. در صورت فوت به علت حادثه، سرمایه بیمه نامه که همان 20 میلیون تومان است پرداخت می شود نه دیه.

2. بیمه گدار برای دریافت خسارت، حتما می بایست  اسناد و مدارک مربوطه را به بیمه گر تحویل دهد و به قول معروف "پرونده تشکیل دهد و مدارک درخواست شده را تکمیل نماید.

در بیمه های اشخاص(عمر و حوادث و درمان گروهی ) هر شخص می تواند چندین بیمه نامه عمر و حادثه داشته باشد و از هر کدام غرامت و سرمایه خریداری شده را مطالبه نماید. به عبارتی تعدد بیمه ای یا بیمه مضاعف در مورد بیمه های اشخاص، معنی ندارد.

ولی هزینه پزشکی شامل مواردی است که نمی توان از دو محل، مطالبه خسارت نمود. یعنی اگر بیمه گذار دارای بیمه درمان گروهی باشد و هزینه ای بابت درمان پرداخت نکرده باشد، نمی تواند از محل بیمه نامه حوادث خود مطالبه خسارت نماید.
آنچه معمول است در مورد هزینه پزشکی این است که اصل فاکتور ها و نسخه پزشک دریافت می شود تا امکان اخذ مجدد خسارت، مهیا نباشد.