در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام خدمت شما

مادر من 50سال سن دارد و 6 سال برای او سابقه بیمه اجباری توسط کارفرما پرداخت شده است با حداقل حقوق .میخوام بدونم میتونم تا 10سال سابقه پر بشه برای مادرم بیمه اختیاری رد کنم و با حقوق بیشتر ؟ که موقعی که با 10روز حقوق بازنشسته میشه حقوق دریافتیش زیاد بشه ؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

پردلخت حق بیمه با مزبالا بدلیل اینکه در حین بازنشستگی به میزان سابقه محاسبه میگرددتوجیه  ندارد بهتر است تا زمان پرداخت بیمه واریز و نسبت به بازنشستگی با ده روز اقدام گردد مگر بخواهید سابقه بیشتر شود که خواسته خود را میتوانید اجرا نمایید