در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام.در صورتیکه شخصی ام اس داشته باشد و بعدا بیمه عمر شود در صورت فوت بدلیل دیگر, اندوخته و سود سرمایه و فوت به وراث تعلق میگیرد؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

چنانچه با شرایط موجود شما،شرکت بیمه بهر نحوی شما را تحت پوشش بیمه‌عمر قرار دهد،موظف به پرداخت غرامت طبق جدول پیوست بیمه نامه میباشد.

در اینصورت بسته به نوع فوت(فوت بهر علت=غرامت فوت بهر علت+ اندوخته بیمه نامه) و یا فوت بعلت حادثه(غرامت فوت بهر علت+غرامت فوت بعلت حادثه+اندوخته بیمه نامه) بمیزانی که در جدول پیوست مشخص شده،و به میزان درصدهایی که بیمه گذار تعیین نموده،بین وراث توزیع می گردد.