در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)

با عرض سلام.
می خواستم بدانم در صورت بازخریدی پس ۱۸ سال سابقه کار در ناجا برای انتقال سوابق کار و بیمه به صندوق تامین اجتماعی

  1.  چقدر مابه التفاوت باید بپردازیم؟
  2.  آیا بصورت مستقل می توانیم خود را بیمه کنیم یا باید تحت پوشش باشیم؟
  3.  برای برقراری بیمه درمان خود و خانواده ام (۳نفر عائله)و تا رسیدن به بازنشستگی ماهیانه چقدر بایدبپردازیم؟
  4.  آیا اینکار بصرفه است یا به بیمه های دیگر مراجعه کنیم، کدام بیمه؟

با کمال تشکر از پاسخگوئی سما.

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ، سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اول اینکه باید بیمه تامین اجتماعی رو برقرار کنید وبعد از آن درخواست انتقال سوابق را تکمیل کنید وبصورت مستقل میتونید اما برای بیمه اختیاری داشتن یکماه سابقه ضروری است وحق بیمه ای که میخواهید پرداخت کنید بستگی به نوع قرارداد شما باتامین اجتماعی دارد تامین اجتماعی بهترین خدمات را اراعه میدهد