در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

خانمی مستمری همسر درگذشته‌اش را دریافت می‌کرده است. دختر متوفی (که مادرش همسر سابق متوفی بوده و دختر این خانم نمی‌باشد) با ارایه طلاق نامه صوری، نصف مستمری را به ناحق دریافت می‌کند درحالی که عملا با همسرش زندگی می‌کند، سوال من این هست که چگونه می‌توان برای احقاق حق و اثبات صوری بودن طلاق اقدام کرد؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام متاسفانه در سازمان به واقعی یا غیر واقعی بودن طلاق کاری ندارد اما سازمان در پی این است که از طریق رهبری این فتوا رو که اگر طلاقی صوری باشد حرام است پیگیری میکند که هر موقع این فتوا صادر شود از طلاقهای این چنینی جلوگیری میکند